Aamulehden tenniskoulu 10-15 -vuotiaille

Aamulehden tenniskoulu on tarkoitettu kaikille vuosina 2006-2011 syntyneille lapsille ja nuorille. Tenniskoulun harjoitusryhmät rakennetaan iän ja pelitason mukaan.

Tenniskoululla on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Väliin jäävät harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin samantasoisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.

Aamulehden tenniskoulu
  • Sisäkausi 16.8-22.12.2021 ja 3.1.-3.6.2022.
  • Harjoitusryhmät jatkavat automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle.
  • Tenniskoulua ei pidetä itsenäisyyspäivänä, pääsiäisen pyhäpäivinä ja vappuna.
Ryhmäharjoitukset
  • Harjoitusryhmät muodostetaan pelitason ja iän mukaan.
  • Harjoitukset 1-3 kertaa viikossa 60 minuuttia kerrallaan.
  • Ryhmäkoko 5-6 pelaajaa / kenttä / valmentaja.
Harjoitusajat ja -paikat

Tampereen Tenniskeskus

• Maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai klo 16-20.30
  • Lauantai klo 10-16
  • Sunnuntai klo 10-20.
Hinnat ja laskutus
  • Hinta 17 euroa / tunti.
  • Laskutus neljässä erässä. Eräpäivät: syyskuu, marraskuu, tammikuu, maaliskuu.
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden, viikottaiset harjoitukset, oheistapahtumat, ylimääräiset korvauspäivät, TATS-kausituotteet.
  • Tenniskoulussa on kuukauden irtisanomisaika.
Korvausjärjestelmä
  • Korvausjärjestelmään pääset tästä
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Lisäksi sisäkaudella kolme erillistä korvauspäivää missä varastotunteja voi purkaa.
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua peruttu vuoro kerryttää korvaussaldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaaja käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Ethän laita loukkaantumisen ja sairastumisen vuoksi väliin jääneitä tunteja varastoon! Loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta välittömästi sähköpostilla tenniskoulu@tampereentennisseura.fi. Laskutus laitetaan tarvittaessa tauolle lääkärintodistusta vastaan.
Ilmoittautuminen ja ryhmäjaot
  • sunnuntaihin 8.8. mennessä ilmoittautuneiden pelaajien ryhmäjaot ja aikataulut julkaistaan keskiviikkona 11.8.
LISÄTIEDOT
  • Tenniskoulun vastaava: Jouni Saarnilinna 040-159 0855 (tavoitettavissa arkisin klo 10-15)
  • tenniskoulu@tampereentennisseura.fi

× Kuinka voimme auttaa?