Aamulehden tenniskoulu 10-15 -vuotiaille

Aamulehden tenniskoulu on tarkoitettu kaikille vuosina 2004-2009 syntyneille lapsille ja nuorille. Tenniskoulun harjoitusryhmät rakennetaan iän ja pelitason mukaan.

Tenniskoululla on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Väliin jäävät harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin samantasoisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.

Uudet pelaajat voivat tutustua lajiin elokuussa järjestettävillä starttikursseilla. Kursseilla saa hyvä kuvan tenniskoulun valmennustoiminnasta ja mahdollistaa tutustumisen lajiin ennen pidempiaikaista sitoutumista valmennustoimintaan.

Aamulehden tenniskoulu
  • Sisäkausi 19.8 -22.12.2019 ja 2.1.-31.5.2019.
  • Harjoitusryhmät jatkavat automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle.
  • Tenniskoulua ei pidetä itsenäisyyspäivänä, pääsiäisen pyhäpäivinä ja vappuna.
Ryhmäharjoitukset
  • Harjoitusryhmät muodostetaan pelitason ja iän mukaan
  • Harjoitukset 1-3 kertaa viikossa 60 minuuttia kerrallaan
  • Ryhmäkoko 5-6 pelaajaa / kenttä / valmentaja
Harjoitusajat ja -paikat

Tampereen Tenniskeskus

• Maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai klo 16-20.30, lauantai klo 10-16, sunnuntai klo 15-20.

Näsihalli Pyynikki (Pirkankatu)

• Tiistai klo 16-19
  • Keskiviikko ja torstai klo 16-18
Korvausjärjestelmä
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Lisäksi sisäkaudella kolme erillistä korvauspäivää missä varastotunteja voi purkaa.
Hinnat ja laskutus
  • Hinta 16 euroa / tunti
  • Laskutus neljässä erässä. Eräpäivät: syyskuu, marraskuu, tammikuu, maaliskuu
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden, viikottaiset harjoitukset, oheistapahtumat, ylimääräiset korvauspäivät, TATS-kausituotteet
  • Tenniskoulussa on kuukauden irtisanomisaika
Ilmoittautuminen ja ryhmäjaot
  • Sunnuntaihin 11.8.2018 mennessä ilmoittautuneiden pelaajien ryhmäjaot ja aikataulut julkaistaan keskiviikkona 14.8.
LISÄTIEDOT
  • Tenniskoulun vastaava: Jouni Saarnilinna 040-159 0855