Aikuisvalmennus sisäkausi 2021-22

Aikuisvalmennus on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille aikuisille. Harjoitukset pidetään tasoryhmissä seuran aikuisvalmentajien johdolla.

Aikuisvalmennuksessa on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Voit laittaa väliin jäävät treenivuorot varastoon ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoasi vastaavissa harjoitusryhmissä.

Uusille pelaajille suosittelemme elokuun starttikursseja. Kursseilta saa hyvän pohjan sisäkauden harjoituksiin. Starttikurssilaiset on myös helpompi sijoittaa oikean tasoisiin harjoitusryhmiin heti sisäkauden alusta.

Aikuisvalmennuksen sisäkausi 2021-2022
  • Sisäkausi käsittää sekä syys- että kevätkauden. Ryhmät jatkavat automaattisesti syksyltä kevätkaudelle.
  • Syyskausi 16.8.-22.12.2021
  • Kevätkausi 2.1.-5.6.2022
Aikuisvalmennustunteja ei pidetä
  • Itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • Pääsiäisenä 15.4. ja 17.-18.4.
  • Vappupäivänä 1.5.
Harjoitukset
  • Kaikille aikuispelaajille (uudet pelaajat ja aikuisvalmennuksen tasot 1-8)
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-2 krt viikossa
  • Harjoitusten kesto 1.5 tuntia kerrallaan
  • Ryhmäkoko neljä pelaajaa / kenttä / valmentaja
HARJOITUSPÄIVÄT JA -AJAT

Tampereen Tenniskeskus

• Aamutreenit ma-pe klo 07.30 – 10.30
  • Arki-illat ma-pe klo 15.30 – 21.30
  • Lauantai klo 09.00 – 16.30
  • Sunnuntai klo 09.00 – 21.00

Näsihalli Pyynikki

• Maanantai klo 17.00-21.30
  • Tiistai klo 16.00-19.00
Hinnat
  • Ryhmäharjoitukset 26 euroa / tunti eli 39 euroa / 1.5h harjoitus
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden
  • Seuraavat liikunta- ja kulttuurirahat käyvät maksuvälineiksi:
    • Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay
    • Edenredin virikesetelit, maksukortti ja verkkomaksu
    • ePassi
    • Eazybreak
    • Tyky-kuntosetelit
  • Laskut ja liikuntaseteleiden maksuohjeet tulevat sähköpostiosoitteisiin
  • Aikuisvalmennuksessa on kuukauden irtisanomisaika
Korvausjärjestelmä
  • Korvausjärjestelmään pääset tästä
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua peruttu vuoro kerryttää korvaussaldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaaja käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Ethän laita loukkaantumisen ja sairastumisen vuoksi väliin jääneitä tunteja varastoon! Loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta välittömästi sähköpostilla aikuisvalmennus@tampereentennisseura.fi. Laskutus laitetaan tarvittaessa tauolle lääkärintodistusta vastaan.
  • Jouni Saarnilinna 040-159 0855 (tavoitettavissa arkisin klo 10-15)
  • aikuisvalmennus(at)tampereentennisseura.fi
  • Laskutusasiat: Minttu Virtanen, minttu.virtanen(at)tampereentennisseura.fi