TATS Bootcamp syksy 2017

Bootcampit ovat aikuisvalmennuksen oppilaille suunnattuja, viikonloppuisin pidettäviä tehokursseja. Kursseja pidetään keskimäärin kerran kuukaudessa.

Bootcamp perustiedot:

• Viikonloppuisin järjestettävä aikuisvalmennuksen pelaajille.
  • Yhteensä neljä tuntia tehoharjoittelua yhden päivän aikana.
  • Harjoitusryhmät ja ajat tasojen mukaan Tasot 3-4, Tasot 5-6
  • Lauantaisin 2 x 2h harjoitus, sisältää lounaan harjoitusten välissä. Harjoitukset klo 12-14 ja 16-18 tai klo 14-16 ja 18-20.

Bootcampille viimeinen ilmoittautumispäivä on kurssiviikon maanantai. Harjoitusajat ja ryhmät ilmoitetaan tiistaina.

Syksyn 2017 Bootcampit

• 21.10. FIT
  • 18.11. GAME
  • 9.12. DOUBLES

Bootcamp teemat:

FIT campilla yhdistetään tennis- ja fysiikkaharjoittelu monipuolisin ja lajinomaisin harjoittein. Tule parantamaan koordinaatiota, kestävyyttä sekä nopeuttasi tälle campille.

GAME

Game campilla hiotaan kaksinpelin taktiikka kuntoon. Leiri perustuu pelinomaiseen harjoitteluun jossa käydään läpi erilaisia taktisia tilanteita pelinomaisesti.

DOUBLES campilla harjoitellaan nelinpeliä. Nelinpelin taktiikkaa ja pelaajien roolit puretaan atomien tasolle.  Doubles camp avaa nelinpelin hienoudet tavalla, jota et voinut kuvitellakaan. Sisältää myös nopeatempoista harjoittelua.

Hinnat:

FIT JA DOUBLES CAMPIT:

Jäsenille 105e.

Ei jäsenille 135e.

Hinta sisältää lounaan.

GAME:

Jäsenille 75e.

Ei jäsenille 105.

Hinta sisältää lounaan.

(Muista bootcampeista poiketen Game campilla on mukana yksi Tatsin ammattivalmentaja kahden valmentajan sijaan)

Ilmoittaudu Bootcampeille tästä.

Lisätietoja: