TATS Bootcamp kevät 2018

Bootcampit ovat aikuisvalmennuksen oppilaille suunnattuja, viikonloppuisin pidettäviä tehokursseja. Kursseja pidetään keskimäärin kerran kuukaudessa.

Bootcamp perustiedot:

• Viikonloppuisin järjestettävä aikuisvalmennuksen pelaajille.
  • Yhteensä neljä tuntia tehoharjoittelua yhden päivän aikana.
  • Harjoitusryhmät ja ajat tasojen mukaan Tasot 3-4, Tasot 5-6
  • Lauantaisin 2 x 2h harjoitus, sisältää lounaan harjoitusten välissä. Harjoitukset klo 12-14 ja 16-18 tai klo 14-16 ja 18-20.

Bootcampille viimeinen ilmoittautumispäivä on kurssiviikon maanantai. Harjoitusajat ja ryhmät ilmoitetaan tiistaina.

Kevään 2018 Bootcampit

• 24.02. FIT
  • 24.03. GAME
  • 21.04. DOUBLES
  • 12.05. GAME MASSA

Bootcamp teemat:

FIT campilla yhdistetään tennis- ja fysiikkaharjoittelu monipuolisin ja lajinomaisin harjoittein. Tule parantamaan koordinaatiota, kestävyyttä sekä nopeuttasi tälle campille.

GAME campilla hiotaan kaksinpelin taktiikka kuntoon. Leiri perustuu pelinomaiseen harjoitteluun jossa käydään läpi erilaisia taktisia tilanteita pelinomaisesti.

DOUBLES campilla harjoitellaan nelinpeliä. Nelinpelin taktiikkaa ja pelaajien roolit puretaan atomien tasolle.  Doubles camp avaa nelinpelin hienoudet tavalla, jota et voinut kuvitellakaan. Sisältää myös nopeatempoista harjoittelua.

GAME MASSA campilla otetaan energinen lähtö ulkokauteen. Pelinomaisissa harjoituksissa keskitytään liikkumiseen, varmuuteen ja massatenniksen taktiikkaan.

Hinnat:

FIT JA DOUBLES CAMPIT:

• Jäsenille 105e.
  • Ei jäsenille 135e.
  • Hinta sisältää lounaan.

GAME ja GAME MASSA:

• Jäsenille 75e.
  • Ei jäsenille 105.
  • Hinta sisältää lounaan.

(Muista bootcampeista poiketen Game campilla on mukana yksi TAin ammattivalmentaja kahden valmentajan sijaan)

Lisätietoja:

Bootcamp vastuuvalmentaja Jouni Saarnilinna