Hippo Kilpurit

Hippo Kilpurit esikilpavalmennus on ensimmäinen askel TATS:n kilpavalmennuspolulla. Toiminta on ikäluokan lapsille avointa ikäkausitoimintaa. Valintakriteereinä on lapsen oma innostuminen tenniksestä sekä liikunnallinen/urheilullinen aktiivisuus. Hippo Kilpureihin liitytään Hippotenniksen startti- ja harrastekursseilta.

Kilpurien harjoitukset ovat yksilöllisiä ja niissä keskitytään erityisesti lasten yleistaitavuuden, nopeuskoordinaation ja tenniksen lajitaitojen kehittämiseen. Harjoituksissa on kilpavalmennuksellinen ote: iloinen, urheilullinen ja rento sekä haastava ja sopivan vaativa. Valmentajina toimivat TATS:n kokeneet U10 kilpavalmennuksen ammattilaiset.

Hippo Kilpureissa saavutettu erinomainen minitenniksen pelitaito toimii pohjana pelaajan siirtyessä TATS U10 kilpavalmennustoimintaan. Kilpurien kausi alkaa 29.10.2018 ja siihen ilmoittaudutaan syksyn Hippotenniksen startti/jatkokurssilta.

Harjoittelu

Hippo Kilpurit harjoittelevat arkipäivisin ja lauantaisin. Harjoitustusten kesto on 60-90 minuuttia. Runkoharjoituksia on 2-4 kertaa viikossa. Sunnuntaisin järjestetään täydentävää kilpailu-, peli- ja taitokoulutoimintaa, joihin pelaajat osallistuvat oman innokkuuden ja aikataulujensa puitteissa. Kilpureita kannustetaan pelaamaan paljon omatoimisesti sekä harrastamaan urheilua monipuolisesti – ohjatusti ja omalla ajalla.

Kilpureissa harjoitellaan jaksomuotoisesti. Jokaisen pelaajan aikataulu rakennetaan yksilöllisesti perustuen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun harjoitusaikakyselyyn.  Harjoitusaikataulu rakennetaan erikseen kullekin harjoitusjaksolle.

Sisäkausi 2018-2019 jakautuu seuraaviin jaksoihin:

Jakso 1 marraskuu-joulukuu 2018

• Painopisteenä pelaajan teknisen perustan rakentaminen, liikunnallisten yleistaitojen ja lajikoordinaation systemaattinen kehittäminen.
  • Pääharjoitusmuoto: yksilöllinen valmennus.

Jakso 2 tammikuu-helmikuu 2019

• Painopisteenä taktiset perustaidot, liikkuminen ja omatoimiseen harjoitteluun kasvaminen.
  • Pääharjoitusmuodot: pienryhmäharjoittelu, kilpaileminen.

Jakso 3 maalis-toukokuu 2019

• Painopisteenä jaksojen 1 & 2 teemojen edelleen kehittäminen.
  • Pääharjoitusmuodot: yksilöllinen valmennus, pienryhmäharjoittelu, kilpaileminen.
Yhteenveto Hippo Kilpurit sisäkausi 2018-2019
  • Sisäkausi 29.10.2018 – 31.5.2019
  • Tarkoitettu 2009-2012 syntyneille lapsille.
  • Perusharjoituksia 2-4 kertaa viikossa 60-90 minuuttia kerrallaan.
  • Täydentävää ohjelmaa sunnuntaisin 2-3 kertaa kuukaudessa.
  • Jaksomuotoinen harjoittelu. Sisäkaudella kolme jaksoa. Pelaajilla oma henkilökohtainen harjoitusohjelma kullakin jaksolla.

Hinnat ja laskutus

• Perusharjoitukset 2 kertaa viikossa + täydentävä ohjelma 120 euroa / kk
  • Perusharjoitukset 3 kertaa viikossa + täydentävä ohjelma 170 euroa / kk
  • Perusharjoitukset 4 kertaa viikossa + täydentävä ohjelma 220 euroa / kk
  • Laskutus seitsemän kuukautta marras-toukokuu
  • Irtisanoutumisen omavastuuaika ensimmäisen kuukauden jälkeen yksi viikko.

Harjoituksia ei pidetä

• Itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • Joululomalla 23.12. – 5.1. (6.1. leiripäivä)
  • Talvilomalla 25.2. – 3.3.
  • Pääsiäisenä 19 .- 22.4.
  • Vappuna 30.4 – 1.5.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

• Kysy Hippo Kilpureista: jarkko.tuomisto(at)tampereentennisseura.fi
  • Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä 21.10.2018 mennessä.
  • Kilpureiden jakson 1 harjoitusajat julkaistaan tiistaina 23.10.2018