Hippotennis 6-9 -vuotiaille

Hippotennis on tarkoitettu kaikille 6-9 -vuotiaille lapsille (s. 2011-2014).  Hippotenniksen pienryhmäharjoituksissa edetään progressiivisesti minitenniskentän pehmopalloharjoitteista kohti suurempaa miditenniskenttää ja haastavampaa oranssia harjoituspalloa.

Hippotenniksen harjoitukset pidetään tehokkaissa pienryhmissä TATS:n U10 valmentajien johdolla. Harjoitusryhmät rakennetaan iän ja pelikokemuksen pohjalta. Hippotennis harjoittelee Tampereen Tenniskeskuksessa erityisesti mini- ja miditennistoimintaan rakennetuilla kentillä.

Hippotennis tennis sisäkausi 2019-2020
  • Syyskausi 02.09.-22.12.2020.
  • Kevätkausi 07.01.-03.06.2021.
  • Pelaajat siirtyvät automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle.
  • Harjoituksia ei pidetä talvilomalla, pääsiäispyhinä ja vappuna.
Harjoitusajat
  • Harjoitukset pienryhmissä 1-3 krt viikossa 60 minuuttia kerrallaan
  • Harjoitusajat: maanantai – perjantai klo 17-20 ja lauantai klo 10-14
  • Harjoitukset Tampereen Tenniskeskuksella.
Hinta Hippotennis:
  • Hinta 13€ / 60min harjoituskerta (ensimmäinen harjoituskerta viikossa).
  • Hinta 12€ / 60min harjoituskerta (toinen ja kolmas harjoituskerta viikossa).
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden, valmennustunnit, erilliset korvauspäivät, osallistumisen Hippotenniksen tapahtumiin ja kilpailuihin, Hippotenniksen kausituotteet ja vakuutuksen.
  • Laskutus neljässä erässä järjestettyjen harjoitusten mukaan. Eräpäivät: lokakuu, joulukuu, maaliskuu, toukokuu
Lisätiedot ja kysymykset
  • Hippotenniksen vastaava: Jouni Saarnilinna 040-159 0855 (tavoitettavissa arkisin klo 10-15)
  • hippotennis(at)tampereentennisseura.fi