Hyväntekeväisyysjuhlien tuotto luovutettiin Tays:n lapsille

Eilen 5.6.2019 kävi Tampereen Tennisseuran arvovaltainen seurue luovuttamassa Tays:n lasten veri- ja syöpätautien yksikölle Sasha Barkovin pelipaidan sekä virkistystoimintaan tarkoitetun rahasumman.

Kaikki sai alkunsa kun Terhi Sillanpää ja Minna Sjöblom päättivät juhlia ja samalla kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. Tenniskeskuksella siis vietettiin 30.3. Minna ja Terhin ”Tytöt 60v –juhlia”. Minna ja Terhi ovat olleet molemmat 30 vuotta töissä Tenniskeskuksella ja keräsivät juhlatempauksellaan rahaa syöpälapsille. Komea summa 2755,00 euroa kertyikin lahjoitettavaksi.
Huutokaupan ”pääpalkintona” oli Sasha Barkovin aito pelipaita nimmarilla. Sen huusi itselleen Jari Koikkalainen. Hän halusi lahjoittaa pelipaidan osastolle.
Kiitos paidan saamisesta huutokauppaan kuuluu Juri ja Sasha Barkoville, jotka molemmat ovat Tatsin entisiä kilpajunnuja.

Terhi, Jari Koikkalainen, Minna

Paidan kävivät keskiviikkona luovuttamassa Terhi ja Minna sekä Suomen parhaisiin naispelaajiin lukeutuva Mariella Minetti.
Luovutustilaisuudessa lahjoituksen vastaanottivat osaston ylilääkäri Olli Lohi, osastonhoitaja Janne Räsänen sekä Tampereen Lastenklinakan Tuki ry:n Susanna Lohiniemi.
Barkovin pelipaita on tarkoitus ottaa osastolla käyttöön lapsille tsemppipaidaksi. Lahjoitetulla summalla puolestaan pyritään järjestämään mukavia tapahtumia ja vierailuja lapsille.

Paitaa luovuttamassa olleen Mariella Minetin side lasten osastoon on henkilökohtainen. Mariella sairastui leukemiaan ollessaan kolmen vanha. Hoidot onneksi auttoivat ja 6-vuotiaana hän sai terveen paperit. Kontrollikäynnit jatkuivat kuitenkin aina tähän kevääseen asti.

– En juuri muista hoidoista mitään. Mieleen ovat jääneet pääosin mukavat asiat, kuten se että sairaalassa oli paljon lasten elokuvia, joista sai valita minkä halusi katsoa, tänä keväänä ylioppilaaksi Sammon lukiosta kirjoittanut Mariella sanoo.

Kuvassa vasemmalta Janne, Terhi, Mariella, Minna, Olli ja Susanna

Teksti ja kuvat: Kassu Saarinen

× Kuinka voimme auttaa?