Hippo Kilpurit 6-9 -vuotiaille

Hippo Kilpurit esikilpavalmennus on ensimmäinen askel TATS:n kilpavalmennuspolulla. Toiminta on kaikille ikäluokan lapsille avointa ikäkausitoimintaa. Ainoa valintakriteeri on lapsen oma innostuminen tenniksestä sekä urheilusta yleensä. Hippo Kilpureihin liitytään Hippotenniksen startti- ja harrastekursseilta.

Hippo Kilpurit harjoittelevat arkipäivisin ja lauantaisin. Harjoitustusten kesto on 60-90 minuuttia. Ikäryhmästä ja pelitasosta riippuen runkoharjoituksia on 2-3 kertaa viikossa. Sunnuntaisin järjestetään täydentävää kilpailu-, peli- ja taitokoulutoimintaa. Kilpureita kannustetaan pelaamaan paljon omatoimisesti sekä harrastamaan urheilua monipuolisesti – ohjatusti ja omalla ajalla.

Kilpurien harjoitukset ovat yksilöllisiä ja niissä keskitytään erityisesti lasten yleistaitavuuden, nopeuskoordinaation ja tenniksen lajitaitojen kehittämiseen. Harjoituksissa on kilpavalmennuksellinen ote: iloinen, urheilullinen ja rento sekä haastava ja sopivan vaativa. Valmentajina toimivat TATS:n kokeneet U10 kilpavalmennuksen ammattilaiset.

Hippo Kilpureissa saavutettu erinomainen minitenniksen pelitaito toimii pohjana pelaajan siirtyessä TATS U10 kilpavalmennustoimintaan. Kilpurien kausi alkaa 22.10.2018 ja siihen ilmoittaudutaan syksyn Hippotenniksen startti/jatkokurssilta.

× Kuinka voimme auttaa?