Nuorten valmennus 16-19 -vuotiaille

TATS nuorten valmennus on tarkoitettu kaikille vuosina 2000-2004 syntyneille nuorille. Harjoitukset pidetään pelikokemuksen mukaan rakennetuissa tasoryhmissä seuran ammattivalmentajien vetämänä. Yhden harjoituksen kesto on 90 minuuttia.

Nuorten valmennuksessa on käytössä vuorojen korvausjärjestelmä.  Väliin jäävät treenivuorot voi varastoida ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoa vastaavissa harjoitusryhmissä.

Nuorten valmennuksen sisäkausi 2020-2021
  • Sisäkausi käsittää sekä talvi- että kevätkauden. Ryhmät jatkavat automaattisesti joulutauon jälkeen kevätkaudelle.
  • Syyskausi 17.8.-22.12.2020
  • Kevätkausi 2.1.-5.6.2021
  • Harjoituksia ei pidetä itsenäisyyspäivänä, pääsiäispyhinä ja vappuna.
Ryhmäharjoitukset
  • Kaikille vuosina 2000-2004 -syntyneille nuorille
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-3 krt viikossa
  • Harjoitusten kesto 1.5 tuntia kerrallaan
  • Ryhmäkoko 5-6 pelaajaa / kenttä / valmentaja
Harjoituspaikka ja -ajat
  • Kaikki harjoitukset Tampereen Tenniskeskuksessa.
  • Harjoitusajat: maanantai-perjantai klo 15.30-21.30, lauantai klo 10-16 ja sunnuntai klo 15-21.
  • Kaikki itselle sopivat aikaikkunat valitaan ilmoittautumisessa.
Nuorten valmennuksen hinnat
  • Harjoituksen hinta 16 euroa / tunti eli 24 euroa / 1.5h harjoitus
  • Laskutus neljässä erässä. Eräpäivät: syyskuu, marraskuu, tammikuu, maaliskuu.
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden, valmennustunnit, muut ikäluokan tapahtumat, korvausjärjestelmän käytön ja TATS kausituotteet.
  • Nuorten valmennuksessa on kuukauden irtisanoutumisaika.
Korvausjärjestelmä
  • Korvausjärjestelmään pääset tästä
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Lisäksi sisäkaudella kolme erillistä korvauspäivää missä varastotunteja voi purkaa.
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua peruttu vuoro kerryttää korvaussaldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaaja käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Ethän laita loukkaantumisen ja sairastumisen vuoksi väliin jääneitä tunteja varastoon! Loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta välittömästi sähköpostilla tenniskoulu@tampereentennisseura.fi. Laskutus laitetaan tarvittaessa tauolle lääkärintodistusta vastaan.
  • Jouni Saarnilinna 040-159 0855 (tavoitettavissa arkisin klo 10-15)
  • aikuisvalmennus(at)tampereentennisseura.fi