Nuorten valmennus 16-19 -vuotiaille

TATS nuorten valmennus on tarkoitettu kaikille vuosina 2000-2003 syntyneille nuorille. Harjoitukset pidetään pelikokemuksen mukaan rakennetuissa tasoryhmissä seuran ammattivalmentajien vetämänä. Yhden harjoituksen kesto on 90 minuuttia.

Nuorten valmennuksessa on käytössä vuorojen korvausjärjestelmä.  Väliin jäävät treenivuorot voi varastoida ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoa vastaavissa harjoitusryhmissä.

Uusille pelaajille on tarjolla elokuussa järjestettäviä tehokkaita starttikursseja. Starttikurssit on hyvä tapa testata uutta harrastusta ennen pidempiaikaista sitoutumista valmennustoimintaan.

Nuorten valmennuksen sisäkausi 2019-2020
  • Sisäkausi käsittää sekä talvi- että kevätkauden. Ryhmät jatkavat automaattisesti joulutauon jälkeen kevätkaudelle.
  • Syyskausi 19.8.-22.12.2019
  • Kevätkausi 2.1.-31.5.2020
  • Harjoituksia ei pidetä itsenäisyyspäivänä, pääsiäispyhinä ja vappuna.
Ryhmäharjoitukset
  • Kaikille vuosina 1999-2003 -syntyneille nuorille
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-3 krt viikossa
  • Harjoitusten kesto 1.5 tuntia kerrallaan
  • Ryhmäkoko 5-6 pelaajaa / kenttä / valmentaja
Harjoituspaikka ja -ajat
  • Kaikki harjoitukset Tampereen Tenniskeskuksessa.
  • Harjoitusajat: maanantai-perjantai klo 15:30-21:30, lauantai klo 10-16 ja sunnuntai klo 15-21.
  • Kaikki itselle sopivat aikaikkunat valitaan ilmoittautumisessa.
Nuorten valmennuksen hinnat
  • Harjoituksen hinta 16 euroa / tunti eli 24 euroa / 1.5h harjoitus
  • Laskutus neljässä erässä. Eräpäivät: syyskuu, marraskuu, tammikuu, maaliskuu.
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden, valmennustunnit, muut ikäluokan tapahtumat, korvausjärjestelmän käytön ja TATS kausituotteet.
  • Nuorten valmennuksessa on kuukauden irtisanoutumisaika.
  • Jouni Saarnilinna 040-159 0855
  • aikuisvalmennus(at)tampereentennisseura.fi