Aikuisten starttikurssit

Starttikurssit on tarkoitettu aloitteleville tai vähän omalla ajalla pelanneille aikuisille. Kursseilla käydään läpi tenniksen perustaidot ja pistelasku. Tenniksestä innostuvilla pelaajilla on mahdollisuus jatkaa seuran aikuisvalmennustoiminnassa kurssin jälkeen.

PERUSTIEDOT

Maaliskuussa järjestetään yksi kurssi. Kurssi sisältää kaksi kahden tunnin harjoitusta:

• Kurssipäivät: lauantai 14.3. klo 15-17 ja sunnuntai 15.3. klo 11-13.
  • Huom! Maaliskuun kurssilta jatkaville on varattu aloituspaikkoja perjantain,  lauantain ja sunnuntain harjoitusryhmiin.
VALMENNUS
  • Valmentajina seuran ammattivalmentajat
  • Kurssi on tarkoittu aloitteleville tai vähän omalla ajalla pelanneille aikuisille.
  • Pelinomainen opetustapa. Kurssilla käydään läpi peruspelitaidot ja tenniksen pistelasku.
HINTA
  • Kurssin hinta on 100 euroa. Mikäli ilmoittaudut kurssin jälkeen säännölliseen aikuisvalmennukseen, niin starttikurssi on maksuton.
Fill out my online form.