Aikuisten starttikurssit heinä-elokuu

Starttikurssit on tarkoitettu aloitteleville tai vähän omalla ajalla pelanneille aikuisille. Kursseilla käydään läpi tenniksen perustaidot ja pistelasku. Tenniksestä innostuvilla pelaajilla on mahdollisuus jatkaa seuran aikuisvalmennustoiminnassa kurssin jälkeen. Kurssimme täyttyvät nopeasti, ilmoittaudu heti!

Ilmoittautuminen sisäkaudelle 21-22

Ilmoittaudu sisäkaudelle 2021-2022 nyt! Nettisivujemme Valmennus-valikoista löydät ilmoittautumisen lasten, nuorten ja aikuisten valmennusryhmiin.

Rekry: Vapaaehtoiseksi Tampere Openiin?

Vuoden tauon jälkeen Tampereen Tenniskeskuksella päästään jälleen pelaamaan perinteikäs ammattilaisturnaus Tampere Open 18.–25.7.2021. Turnaus kokoaa huippupelaajat Tampereelle kilpailemaan ATP-pisteistä ja palkinnoista.

Nyt myös juuri sinulla on mahdollisuus päästä aistimaan kisatunnelmaa aitiopaikoilta! Tänäkin vuonna tarvitsemme apua erilaisiin tehtäviin, jotta turnaus saadaan järjestettyä onnistuneesti. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. linjatuomareiksi, pallohenkilöiksi, ruokahuoltoon ja kenttien huoltoon. Tehtäviä löytyy lapsille ja aikuisille, ja ilmoittautua voit mukaan yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Vapaaehtoiset saavat kisavarusteen (paita/lippis) sekä ruokailut ja kahvit työpäivien aikana. Lisäksi kaikille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen maksuton pelipäivä Tenniskeskuksella lauantaina 14.8.2021. Pelipäivässä on tarjolla syötävää ja juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä ja tule osaksi huipputurnausta!

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Nähdään Tampere Openissa!

Lisätietoja: tennisseura@tampereentennisseura.fi

Aikuisten starttikurssit toukokuussa

Toukokuussa järjestetään useita aikuisten starttikursseja. Kurssit on tarkoitettu aloitteleville ja vähän pelanneille aikuisille. Tutustu kurssiaikatauluun ja ilmoittaudu mukaan!

Valmennustoiminnan joululoma

Hippotenniksen viimeinen harjoituspäivä on 22.12.2020 ja toiminta jatkuu 7.1.2021. Valmennusryhmät jatkavat automaattisesti kevätkaudelle.

Tenniskoulun, Nuorten valmennuksen ja Aikuisvalmennuksen viimeinen harjoituspäivä on 22.12.2020 ja toiminta jatkuu 2.1.2021. Valmennusryhmät jatkavat automaattisesti kevätkaudelle.

TATS OPEN 22-26.7.2020 Kisaohjelma

TATS OPEN 22-26.7.2020

KISAOHJELMA

Keskiviikkona 22.7 .

– klo 13-21 miesten ja naisten 2-pelien 1. kierrosta, miesten 4-peli 1. kierrosta

Torstaina 23.7.

– klo 12-20 miesten ja naisten 2-pelien 2. kierrosta, miesten 4-pelin 2. kierrosta, naisten 4-peli 1. kierrosta
– klo 10-15 STL:n seuraseminaari
– klo 18.30 viini-ilta Tenniskeskuksen klubilla

Perjantaina 24.7.

– klo 9-15 Business Tennis 4-pelit
– klo 13.30 alkaen miesten ja naisten 2-pelien puolivälierät, 4-pelien välierät
– klo 15 alkaa 13 / 11 / 9- vuotiaiden maajoukkueleiri
– vapaamuotoinen illanvietto klubilla koko illan

Lauantaina 25.7.

– klo 11.00 alkaen 2-pelien välierät ja 4-pelin loppuottelut
– aamusta alkaen 13 / 11 / 9- vuotiaiden maajoukkueleiri

Sunnuntaina 26.7.

– klo 12.00 2-pelien loppuottelut
– aamusta alkaen 13 / 11 / 9- vuotiaiden maajoukkueleiri

Otteluohjelma löytyy osoitteesta http://www.tennisassa.fi

Otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan huipputennistä!

Tampereen Tenniskeskus on jälleen auki

Tampereen Tenniskeskuksen ulkokentät avattiin maanantaina 20.4. Ulkokenttien lisäksi vuoroja voi varata myös sisätenniskentiltä.

Koronavirustilanteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki pelaajat noudattavat annettuja toimintaohjeita. Lisätiedot: www.tampereentenniskeskus.fi

Lasten ja nuorten tenniskesä alkaa pian!

TATS järjestää kesällä valmennustoimintaa ja leirejä kaikenikäisille ja -tasoisille lapsille ja nuorille. Kurkkaa tarjonta seuran sivuilta ja ilmoittaudu mukaan hauskan mailapelin pariin!

Tenniskeskus suljetaan toistaiseksi 18.3.2020 alkaen

Tampereen Tenniskeskus suljetaan toistaiseksi keskiviikosta 18.3.2020 alkaen.

VALMENNUKSEN HARJOITUKSET PERUTTU TOISTAISEKSI

Tampereen Tennisseuran johtokunnan 15.3. tekemällä päätöksellä, seuran kaikki valmennustoiminta keskeytetään ja tapahtumat perutaan toistaiseksi maanantaista 16.3. alkaen koronavirustilanteen vuoksi. Tenniskoulun, Nuorten valmennuksen ja Aikuisvalmennuksen laskutus keskeytetään sunnuntaina 15.3. ja avataan valmennustoiminnan käynnistyttyä uudelleen.

Varatut korvausvuorot, jotka koskevat vuoroja 16.3. alkaen, poistuvat ja palautuvat takaisin varastosaldoon.

Tiedotamme säännöllisesti valmennustoiminnan tilanteesta sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli teillä on kysymyksiä asiaa koskien, niin vastaamme mielellämme.

Tampereen Tenniskeskus pysyy toistaiseksi auki.

Terveisin
Tampereen Tennisseura