Tampere Open 2022 – 40 v juhlavuosi

Vapaaehtoishaku käynnissä nyt!

Heinäkuussa Tampereen Tenniskeskuksella pelataan jo 40. kertaa perinteikäs ammattilaisturnaus Tampere Open. Turnaus järjestetään 18-24.7.2022 ja se kokoaa huippupelaajat Tampereelle kilpailemaan ATP-pisteistä ja palkinnoista.

Nyt myös juuri sinulla on mahdollisuus päästä aistimaan 40 v juhlavuoden kisatunnelmaa aitiopaikoilta! Tänäkin vuonna tarvitsemme apua erilaisiin tehtäviin, jotta turnaus saadaan järjestettyä onnistuneesti. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. linjatuomareiksi, pallohenkilöiksi, ruokahuoltoon ja kenttien huoltoon. Tehtäviä löytyy lapsille ja aikuisille, ja ilmoittautua voit mukaan yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Vapaaehtoiset saavat kisavarusteen (paita/lippis) sekä ruokailut ja kahvit työpäivien aikana. Lisäksi kaikille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen maksuton pelipäivä Tenniskeskuksella elokuussa 2022. Tarkempi päivä ilmoitetaan myöhemmin. Pelipäivässä on tarjolla syötävää ja juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä ja tule osaksi huipputurnausta!

Ilmoittautumislomake löytyy täältä:

https://webmed.wufoo.com/forms/r139ubsf1xe8vyv/

 

Kisapaketti yritykselle?

Tule nauttimaan kisahumusta yrityksesi kanssa! Räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti. Kysy lisää veli.paloheimo@tampereentenniskeskus.fi.

 

Nähdään Tampere Openissa!

 

Kisaterveisin

Tampereen Tennisseura


Nuorten kesätyöhaku käynnissä!

Hei sinä 15–17-vuotias nuori! Kiinnostaisiko kesätyö Tampere Openissa?

Tampereen tennisseura osallistuu kesällä 2022 OP:n kesätyökampanjaan. Haemme 15–17-vuotiasta kesätyöntekijää monipuolisiin tehtäviin kansainväliseen Tampere Open -tennisturnaukseen. Turnaus järjestetään Tampereen Tenniskeskuksella. Kesätyön kesto on 10 päivää ja se ajoittuu välille 11.–24.7.2022 sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu turnauksen lapsiparkin ja turnaushenkilökunnan ruokahuollon hoito sekä auttaminen yleisissä turnausjärjestelyissä.

Toivomme hakijalta seuraavia ominaisuuksia:

  • Tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa
  • Olet reipas ja luotettava
  • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot
  • Kyky kommunikoida englanniksi katsotaan eduksi

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ma 18.4.2022 mennessä osoitteeseen tennisseura[at]tampereentennisseura.fi. Hakemuksessa kannattaa kertoa ainakin seuraavat asiat:

  • Henkilötiedot ja yhteystiedot (nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti)
  • Mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • Koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • Aiempi työkokemus ja työnantajat
  • Lisäksi kannattaa kertoa lyhyesti itsestäsi ja siitä, millaisen työntekijän me sinusta saisimme

Hakuajan jälkeen olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja kutsumme osan haastatteluihin. Valinnasta ilmoitetaan 9.5. mennessä.

Jos mieleen tulee mitä tahansa kesätyöhön liittyvää, niin älä epäröi kysyä! Kysymykset voit lähettää sähköpostilla tennisseura[at]tampereentennisseura.fi tai voit soittaa 040 5362 965 (ma-pe 9-15).

 

#kesäduuniOPnpiikkiin

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa me tarjoamme sinulle kahden viikon kesätyön ja OP tukee palkkausta 400 eurolla. Voit hakea useampaa, mutta vastaanottaa vain yhden kampanjan piiriin kuuluvista työpaikoista. Jos olet saanut aiempina vuosina työpaikan OP:n kampanjan kautta, sinua ei voida valita tänä vuonna. Kaikki kampanjan työpaikat Tampereen seudulla löydät täältä.


Aikuisten starttikurssit heinä-elokuu

Starttikurssit on tarkoitettu aloitteleville tai vähän omalla ajalla pelanneille aikuisille. Kursseilla käydään läpi tenniksen perustaidot ja pistelasku. Tenniksestä innostuvilla pelaajilla on mahdollisuus jatkaa seuran aikuisvalmennustoiminnassa kurssin jälkeen. Kurssimme täyttyvät nopeasti, ilmoittaudu heti!


Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2022

Ilmoittaudu kesäkaudelle 2022!

Tutustu tarkemmin kesäkauden tarjontaan:

TATS Tennisleirit s. 2009-2016

Hippo Tenavat s. 2017-2020 (lapsi-vanhempi)

Hippo Superminit s. 2017-2018 (pienryhmä)

Hippotennis s. 2013-2016 (pienryhmä)

OP Tenniskoulu s. 2007-2012

OP Nuorten valmennus s. 2001-2006

Aikuisten valmennus


Rekry: Vapaaehtoiseksi Tampere Openiin?

Vuoden tauon jälkeen Tampereen Tenniskeskuksella päästään jälleen pelaamaan perinteikäs ammattilaisturnaus Tampere Open 18.–25.7.2021. Turnaus kokoaa huippupelaajat Tampereelle kilpailemaan ATP-pisteistä ja palkinnoista.

Nyt myös juuri sinulla on mahdollisuus päästä aistimaan kisatunnelmaa aitiopaikoilta! Tänäkin vuonna tarvitsemme apua erilaisiin tehtäviin, jotta turnaus saadaan järjestettyä onnistuneesti. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. linjatuomareiksi, pallohenkilöiksi, ruokahuoltoon ja kenttien huoltoon. Tehtäviä löytyy lapsille ja aikuisille, ja ilmoittautua voit mukaan yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Vapaaehtoiset saavat kisavarusteen (paita/lippis) sekä ruokailut ja kahvit työpäivien aikana. Lisäksi kaikille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen maksuton pelipäivä Tenniskeskuksella lauantaina 14.8.2021. Pelipäivässä on tarjolla syötävää ja juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä ja tule osaksi huipputurnausta!

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Nähdään Tampere Openissa!

Lisätietoja: tennisseura@tampereentennisseura.fi


Aikuisten starttikurssit toukokuussa

Toukokuussa järjestetään useita aikuisten starttikursseja. Kurssit on tarkoitettu aloitteleville ja vähän pelanneille aikuisille. Tutustu kurssiaikatauluun ja ilmoittaudu mukaan!


Valmennustoiminnan joululoma

Hippotenniksen viimeinen harjoituspäivä on 22.12.2020 ja toiminta jatkuu 7.1.2021. Valmennusryhmät jatkavat automaattisesti kevätkaudelle.

Tenniskoulun, Nuorten valmennuksen ja Aikuisvalmennuksen viimeinen harjoituspäivä on 22.12.2020 ja toiminta jatkuu 2.1.2021. Valmennusryhmät jatkavat automaattisesti kevätkaudelle.


TATS OPEN 22-26.7.2020 Kisaohjelma

TATS OPEN 22-26.7.2020

KISAOHJELMA

Keskiviikkona 22.7 .

– klo 13-21 miesten ja naisten 2-pelien 1. kierrosta, miesten 4-peli 1. kierrosta

Torstaina 23.7.

– klo 12-20 miesten ja naisten 2-pelien 2. kierrosta, miesten 4-pelin 2. kierrosta, naisten 4-peli 1. kierrosta
– klo 10-15 STL:n seuraseminaari
– klo 18.30 viini-ilta Tenniskeskuksen klubilla

Perjantaina 24.7.

– klo 9-15 Business Tennis 4-pelit
– klo 13.30 alkaen miesten ja naisten 2-pelien puolivälierät, 4-pelien välierät
– klo 15 alkaa 13 / 11 / 9- vuotiaiden maajoukkueleiri
– vapaamuotoinen illanvietto klubilla koko illan

Lauantaina 25.7.

– klo 11.00 alkaen 2-pelien välierät ja 4-pelin loppuottelut
– aamusta alkaen 13 / 11 / 9- vuotiaiden maajoukkueleiri

Sunnuntaina 26.7.

– klo 12.00 2-pelien loppuottelut
– aamusta alkaen 13 / 11 / 9- vuotiaiden maajoukkueleiri

 

Otteluohjelma löytyy osoitteesta http://www.tennisassa.fi

Otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan huipputennistä!


Tampereen Tenniskeskus on jälleen auki

Tampereen Tenniskeskuksen ulkokentät avattiin maanantaina 20.4. Ulkokenttien lisäksi vuoroja voi varata myös sisätenniskentiltä.

Koronavirustilanteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki pelaajat noudattavat annettuja toimintaohjeita. Lisätiedot: www.tampereentenniskeskus.fi


Lasten ja nuorten tenniskesä alkaa pian!

TATS järjestää kesällä valmennustoimintaa ja leirejä kaikenikäisille ja -tasoisille lapsille ja nuorille. Kurkkaa tarjonta seuran sivuilta ja ilmoittaudu mukaan hauskan mailapelin pariin!


× Kuinka voimme auttaa?