TATS:ssa tapahtuu

TATS:n vuosikokous pidettiin Tenniskeskuksen Klubilla viime tiistaina ja siellä käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Kokouksen puheenjohtajana toimi Heikki Vihinen vankalla kokemuksella, ja päätökset tehtiin reippaassa tahdissa.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Minttu Lampinen yksimielisesti. Minttu on ensimmäinen naispuolinen puheenjohtaja seuran 110-vuotisessa historiassa. Samalla seuran puolesta suuret kiitokset 11 vuotta seuraa johtaneelle Petri Hietalalle. Johtokuntaan valittiin jatkamaan 2019-2021 Veli Paloheimo ja Pasi Peltola.Minttu Lampiselta vapautuneelle paikalle vuodeksi 2019 valittiin Rauli Virta. Johtokunnassa jatkavat Jorma Heljopuro, Jarkko Tuomisto ja Jani Jokinen. Tilintarkastajaksi valittiin Henry Kampman.

Henkilövalintojen jälkeen hyväksyttiin jäsenmaksut, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

Vielä kerran onnittelut kaikille valituille.

t. tj