Tenniskesä 2019

Huippuhauskat TATS Kesäleirit ja Kesätenniskurssit tulevat taas!

 

KESÄLEIRIT vuosina 2006-2014 syntyneille lapsille ja nuorille 

Monipuolisesti rakennetut leiripäivät sisältävät tennistä todellisen tehokuurin. Tennisharjoittelun ohella tutustutaan lukuisiin oheislajeihin Tampereen Tenniskeskuksen erinomaisissa puitteissa. Iloinen, energinen ja ammattitaitoinen valmennustiimimme pitää huolen, että lapsilla on edessä ikimuistoinen tenniskesä 2019. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.tampereentennisseura.fi/tats-kesaleirit-2019/

 

HIPPO TENAVATENNIS KESÄ 2019

Hippo Tenavatennis on 3-5 -vuotiaiden (s.2014-2016) lapsi-vanhempi tenniskoulu. Harjoitukset pidetään minitenniskentillä, missä lajin oppiminen on tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa. Tenavatenniksen harjoituksissa keskitytään lasten motoristen perustaitojen kehittämiseen ja tutustutaan tennikseen monipuolisten harjoitteiden ja tehtävien avulla.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.tampereentennisseura.fi/hippo-tenavatennis-kesa-2019/

 

HIPPOTENNIS KESÄ 2019

Hippotennis on 5-9 -vuotiaiden (s. 2009-2014) lasten tenniskoulu. Harjoitukset pidetään mini- ja miditenniskentillä, missä lajin oppiminen on tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa. Saman ikäluokan pelaajista muodostetaan mahdollisimman tasaisia pienryhmiä. Valmennuksesta vastaavat TATS:n koulutetut ja kokeneet juniorivalmentajat.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.tampereentennisseura.fi/hippotenniksen-kesa-2019/

 

AAMULEHDEN TENNISKOULU KESÄ 2019 junioreille (10-18 -vuotiaat)

Aamulehden tenniskoulu on tarkoitettu kaikille 10-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tenniskoulun harjoitusryhmät rakennetaan iän ja pelitason mukaan. Tenniskoululla on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Väliin jäävät treenivuorot voi varastoida ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoa vastaavissa harjoitusryhmissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.tampereentennisseura.fi/tenniskoulu-kesa-2019/

 

AIKUISVALMENNUS KESÄ 2019

Aikuisvalmennus on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille aikuisille. Kesäkauden harjoitukset pidetään tasoryhmissä seuran aikuisvalmentajien johdolla Tampereen Tenniskeskuksen ulkokentillä. Aikuisvalmennuksella on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Voit laittaa väliin jäävät treenivuorot varastoon ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoasi vastaavissa harjoitusryhmissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.tampereentennisseura.fi/aikuisvalmennus-kesa-2019/

× Kuinka voimme auttaa?