Tenniskoulun kilpailut 2021

Tenniskoulun kilpailut on tarkoitettu kaikille Hippotenniksen, Tenniskoulun ja Nuorten valmennuksen pelaajille. Sisäkaudella 2020-2021 järjestetään yhteensä kahdeksan kilpailupäivää.

Tenniskoulun kilpailuissa jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva sarja. Pyrimme rakentamaan kilpailulohkoista mahdollisimman tasaisia sopivan haastavan ja mielekkään kilpailukokemuksen takaamiseksi. Omalta valmentajalta voi tiedustella, mikä sarjoista olisi itselle sopivin.

Hippo Minitennis Tour (suositusikä 4-10 vuotta)

Minitennis Tourin kilpailut pelataan 11-13 metriä pitkällä minitenniskentällä. Pallona käytetään keltaista vaahtomuovipalloa. Pelaajat jaetaan ikä- ja tasolohkoihin. Ottelut pelataaan aika- tai pistepeleinä kaikki kaikkia vastaan periaatteella. Kilpailun kokonaiskesto 2-2.5 tuntia.

Aamulehti Junior Tour (suositusikä 9-18 vuotta)

Junior Tourin kilpailut pelataan ikä- ja tasolohkoissa kolmella eri harjoituspallolla. Eri harjoituspalloilla ja lohkojaoilla taataan, että kaikille pelaajille löytyy omalle tasolle sopiva sarja. Junior Tourin ottelut pelataan aika- tai pistepeleinä ja kilpailun kokonaiskesto on 2.5-3 tuntia.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kaikki osakilpailut ovat maksuttomia TATS Hippotenniksen, Aamulehti Tenniskoulun ja  Nuorten valmennuksen pelaajille. Kaikki osallistujat palkitaan. Mestaruuskilpailuissa jaetaan mitalit lohkojen kolmelle parhaalle.

Ilmoittautuminen tämän sivun alalaidasta. Ilmoittautua voi yhteen kilpailuun kerrallaan.

 

Kilpailukalenteri kevätkausi 2021

Koronatilanteen vuoksi kilpailut ovat toistaiseksi tauolla.

× Kuinka voimme auttaa?