Tenniskoulun starttikurssit

Tenniskoulun starttikurssit on tarkoitettu aloitteleville tai vähän omalla ajalla pelanneille lapsille ja nuorille. Kurssi on erinomainen tapa tutustua tennikseen harrastusmuotona. Kurssilla saa myös hyvän kuvan seuramme valmennustoiminnasta.

Starttikurssilla harjoitellaan kerran viikossa kuuden viikon ajan. Harjoitusryhmät muodostetaan iän perusteella. Harjoitusryhmiä on perjantaisin ja lauantaisin.

Tenniksestä innostuvilla pelaajilla on mahdollisuus jatkaa seuran valmennustoiminnassa kurssin jälkeen.

Perustiedot
  • Tarkoitettu 10-16 -vuotiaille (s. 2003-2008) lapsille ja nuorille
  • Kurssi kestää kuusi viikkoa. Aloituspäivä pe 7.9. tai la 8.9.
  • Säännöllinen 60min harjoitus kerran viikossa perjantaina tai lauantaina.
Valmennus
  • Valmentajina tenniskoulun vastuuvalmentajat
  • Kurssi on tarkoittu aloitteleville tai vähän omalla ajalla pelanneille junioreille. Pelinomainen opetustapa.
  • Kurssilla käydään läpi peruspelitaidot ja tenniksen pistelasku.
Hinta
  • Kurssin hinta on 96 euroa. Mikäli pelaaja ilmoittautuu kurssin jälkeen sisäkauden säännölliseen tenniskouluvalmennukseen, niin starttikurssia ei laskuteta.
  • Ilmoittautumisessa valitaan suoraan oma harjoituspäivä ja -aika.