Tue Tampereen Tennisseuraa ja vakuuta itsesi etuhintaan

Tampereen Tennisseura ja OP Vakuutus ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta Tampereen Tennisseuran jäsenet saavat kotivakuutuksen sekä jatkuvan matkavakuutuksen itselleen ja perheenjäsenilleen ensimmäiseksi vuodeksi 20 % alennuksella. Lunasta kumppaniedut ilmoittamalla koodi TATS20 tarjouspyyntölomakkeen lisätietokenttään ja samalla tuet seuramme toimintaa. Alennus myönnetään ainoastaan verkossa jätetyissä tarjouspyynnöissä.

Tutustu ja lunasta kumppaniedut osoitteessa https://uusi.op.fi/kumppaniseuran-vakuutusedut-ja-palvelut

Tampereen Tennisseuran ja OP Vakuutuksen yhteistyö – mistä on kyse?

Tampereen Tennisseuran ja OP Vakuutuksen aloittama kumppaniseurayhteistyö tarjoaa seuralle nykyaikaisen tavan varainhankintaan. Hankkimalla vakuutuksen ja ilmoittamalla seuramme kumppanikoodin TATS20, tuet seuran toimintaa samalla kun vakuutat itsesi etuhintaan. Voit tutustua yhteistyön tarjoamiin vakuutusetuihin ja katsoa ohjeet niiden lunastamiseen yllä olevasta linkistä.

Matkavakuutuksen myöntää Vakuutusosakeyhtiö Eurooppalainen. Muut vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy.